Pinjan tahti oppia tuntuu välillä hurjalta. Olen alkanut antaa Pinjalle iltasella velliä, että saisi jotakin tukevampaa yöksi masuunsa. Tuttipullon juonti on ollut paikoin hieman hankalaa ja hieman sitä on ihan protestoitukin. Mutta pian puolivuotias Pinja on oppinut juomaan velliä tuttipullosta. Jee sanon minä, "vierottamaan pitäisi alkaa tuttuipullosta", sanoi hammaslääkäri. Että näin. No me juopottelemme joka tapauksessa velliä pullosta!

Tomppa onnistui nappaamaan loisto kuvan. Pinja pitää kovasti Vennistä ja Dundeesta. Dundee on myös ottanut Pinjan oikein hyvin omakseen:

1134565.jpg

Hieman kovakouraisia ovat nuo Pinjan silitykset. Dundea ei tunnu haittaavan, Venni niistä ei kauheasti välitä.

Pitää vielä mainita tämän iltaisesta riemuvoitosta, josta otsikkokin kertoo. Mitään tälläistä en ollut edes suunnitellut, kunhan vain hetken mielijohteesta kokeilin. Tänään sitten tasuuttelin Pinjan uneen, en tissitellyt. Yllättävän helposti onnistui. Hieman heijailin ja pidin kättäni sängyssä makaavan Pinjan päällä. Aluksi Pinja komenteli, sitten yritti virittää itkua jonka jälkeen lauloi unilaulun ja nukahti. Ei varmasti onnistu näin joka ilta, mutta meinaan ainakin kokeilla. Eipä tässä hevosen selässä olla...