1294449.jpg

Tässä meidän perheen nuoriso... ystävykset. Hyvää ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille. Kiitos, että olette mukana elämässämme!

Meillä on ollut hieman rankkaa yönukkumisten osalta viimeaikoina. Hieman jo tuskastuinkin. Luulin jo opettaneeni Pinjan heräilemään tissille yöllä ja sitä hermoilin. Neiti nukkui niin huonosti. Sitten elkoi pilkottaa hampaita. Ylhäälle eteen puskee kaikki hampaat kerralla. Auts. Kolme on nyt läpi ja neljäs melkein. Eipä tuo ihme, että neiti on nukkunut hieman huonosti. Viimeyönä Pinja nukkui pitkästä aikaan seitsemän tuntia putkeen. Arvatkaapas kuka oli onnellinen?!? Luulin nukkuneeni viikon. Ah...

Tässäpä vielä pottakuva todisteeksi treenistämme:

1294471.jpg

Tässä parin viikon treeniaikana on ollut vain kaksi aamua, jolloin ei pottaan ole tullut kakkaa. Pottaan pissaaminen on Pinjalle ollut se hankalampi juttu. Alkuunsa kävi aina niin, että pissa tuli heti makuualustan päälle, kun nostin neidin pois potalta. Viimepäivnä olemme kuitenkin saaneet kuunnella myös lorinaa. Liian ahkerasti emme ole treenanneet, mutta siitä pidämme kiinni, että aamutuimaan istahdamme ensimmäiseksi potalle, muun päivän aikana sitten minun aktiivisuuden mukaan. Tomppa rakensi tänään Pinjalle pöydänkin, että potalla leikkiminen olisi helpompaa ja hieno pöytä siitä tulikin. Kuvaa laitan sitten, kun sopiva otos saadaan aikaiseksi.