Mummu Marikan blogista innostuneena ehdotti, että Pinjankin kuulumisia olisi kiva blogista lukea. Yritetään nyt Pinjan kanssa tätä kirjoittaa...

877541.jpg

Aina ei kirjoittaminen neidin mielestä ole mukavaa, eikä nukkumisesta ja tissittelystä voi joka päivä samaa stooria kirjoittaa, mutta katsotaan saadaanko jotakin aikaiseksi. Eli testinä tämä.

Tänään ohjelmassa oli pankkikäynti. Pinjalle oma tili käytiin tekemässä jo viime viikolla. Tänään minä ja Tomppa tehtiin keskinäinen testamentti. Testamentti toimii niin, että jomman kumman kuollessa koko perintö menee Pinjalle, mutta leskelle jää hallintaoikeus. Perintöverotuksen kannalta tuo oli edullisin tapa. Sekin asia on nyt sitten hoidettu. Pinja viihtyi kohtalaisen hyvin pankissa. Puolisentoista tuntia meillä taisi kestää ja varmaan noin tunnin tuosta ajasta Pinja nukkui ja höpötteli hymyillen. Loppu menikin kätisten ja tissillä. Pinja on kyllä varsinainen hurmuri. Oli siinä pankkitäti ja testamenttia tehnyt tuomarikin myyty, kun Pinja pöräytti kunnon pumpan ja sen päälle säteilevän hymyn. Taisi meitä vanhempiakin Pinjan pieruhuumori hymyilyttää.