Tänään oli sitten se suuri päivä. Ensimmäinen vauvauinti.

Jo heti aamusta Pinja oli todella hyvällä tuulella. Uimahallin pukuhuoneessa Pinja hieman itki sympatiaitkua muiden lasten itkun kuullessaan, mutta muuten katseli mielenkiinnolla ympärilleen. Toisia vauvoja on niin kiva nähdä. Minua uiminen jännitti varmaan enemmän kuin Pinjaa. Onneksi oli mummu mukana, muuten olisi minun sähläily saattanut saada Pinjankin jännittyneeksi.

Altaaseen meno oli Pinajn mielstä oikein luonnollista ja mukavaa. Jalat kävivät heti kovin ja suu oli hymyssä. Ohjaaja antoi meille ohjeet ja sitten saatiin lupa totutella veteen näin ensimmäisellä kerralla 15 min. Aika kului nopeasti. Kenellekään meistä tullut mieleenkään, että pois pitäisi päästä. Pinjakin jaksoi hyvin nauttia koko 15 minuutista. Sitä oltiin selällään, vatsallaan ja kyljellään ja liikuttiin kovasti. Kuviakin saatiin, kun ukki oli paparazzina mukana.

922257.jpg

Ohjaaja neuvomassa, kuinka vauvasta pidellään kiinni vedessä

922260.jpg

Kolme uimamaisteria

Uinnin jälkeen piipahdimme saunassa hieman lämmittelemässä ja pesulla. Kuivaamis ja pukemisvaiheessa Pinja alkoi olla jo niin väsynyt, että itkukin pääsi. Vatteet saatiin kuitenkin kunnialla kaikille kolmelle päälle ja sitten hieman välipalaa tissistä Pinjalle. Montaa minuuttia ei uimamaisterimme jaksanut syödä, kun nukkumatti vei. Siihen sammui, kuin saunan lamppu. Uinnin jälkeen unta maittoi varmaan tunnin verran. Levolta härännyt neiti oli entistäkin hyväntuulisempi. Hieman ruokaa ja sitten saatte arvata mitä neiti sen jälkeen teki, tässä vinkki:

922261.jpg