Pinjalla on jälleen uusi lempinimi: tuulikone... Viikonvaihteen aikaan huomasin Pinjan silloin tällöin puhaltavan. Tiistaina olimme sitten mummulassa iltapäivähoidossa. Siellä Pinja sitten oikein tajusi puhaltelun. Siitä opetuksesta erityismaininta Ukille. Nyt sitten ollaan ahkerasti harjoiteltu puhaltamista. Hyyyv hyyyyv hyyyv vaan kuuluu ja kuola lentää, siksi tuulikone nimitys. Ennen aamuisin Pinja herätteli huutelemalla sängystään, nykyään kuuluu puhaltelua ;)

Tänään oli neuvolalääkäri. Pinja otti lääkärissä koko keuhkokapasiteettinsa käyttöön, eikä siinä sitten pahemmin voinut keskustella lääkärin kanssa, kun ei mikään ääni kantanut Pinjan huudon yli. Ihme, jos sillä lääkärillä on vielä kuulo tallella, kun Pinja rääkyi suoraan stetoskooppiin. Tutkimus, kun oli ohi Pinja hiljeni ja läväytti kunnon hymyn lääkärisedälle. Hoh hoh.

Tasaisesti oli neiti kasvanut painoa oli 6900 g (800 g tullut lisää) ja pituutta 63 cm (3,5 cm lisäystä). Läkäri kehui jänteväksi tytöksi. Ja hyvästä ihosta laittoi myös maininnan. Hyvä on kyllä tuo Pinjan iho ollutkin, onneksi.

Ollaan tässä liikuskeltu Pinjan kanssa. Kovasti meihin on kinnitetty huomiota. Kommentteja on tullut sekä miehiltä että naisilta ja lapsilta. Mistäköhän johtuu? Tässä kuva, jossa olemme lähdössä kauppareissuun:

1012777.jpg