Aika vierähtää kuin siivillä tuon pikkuneitosen kanssa. Tuntuu, että viimeaikoina Pinja on ottanut oikein ison harppauksen kehityksessä.

Elo on siis sujunut mukavasti nuhaa lukuunottamatta. Olemme koko perhe täällä ollet nuhaneniä, mutta ei sen vakavampaa -onneksi. Nenätippojen avulla olemme saaneet nukuttua yöt hyvin ja päivisin Pinja on ollut kuitenkin hyväntuulinen.

Pinjalla on ollut selkeästi kehitystä tarttumisessa, tunnustelussa, kommunikoinnissa ja liikkeissäkin. Kaikkea pitää rapsutella, kopsutella, tarrata kiinni ja laittaa suuhun. Erilaiset pinnat kiinnostavat, rapisevat esineet ovat hauskoja, ikkunaa pitää koputella ja koiriakin on kiva "silitellä". Päivä päivältä yhä enmmän Pinja pyrkii nostamaan itseään ylöspäin makuulta. Pää ja hartiatkin irtoavat jo alustasta. Pinja on myös alkanut selkeästi kommunikoimaan hymyillä, äännähdyksillä ja liikkeillä.

Olimme tänään myös etukäteisisänpäiväkahvilla Nakkilassa. Siellä sitä menoa riitti, kun olimme paikalla isolla joukolla Heli katrainen, Karin poppoo ja me. Lapsia paikalla oli siis Veera 8 vuotta, Kalle 1v7kk, Emilia 1v3kk, Eetu 7kk sekä Pinja 4 kk. Pinja nautti isompien lapsien touhujen katselusta. Käsien ja jalkojen heilumisesta saattoi päätellä, että mukaan keimeihin oli kova hinku.

Tässä kuvassa Emilia serkku hoitaa Pinjaa:

1051418.jpg

Tässä Pinja ja serkkupoika Eetu:

1051420.jpg