Nyt se sitten vihdoin tapahtui. Pinjasta tuli taapero. Pinja otti eilen illalla ensimmäisen askeleensa ja teki sen useampaankin kertaan. Jo päivällä Ukki sanoi Pomarkussa, että tämä tyttö kyllä jo ottaa ihan ensiaskeleitaan. Meinasin vain, että höpö höpö, mutta empä nyt sitten tiedä mitä se Ukki mahtoi nähdä...

Tänään on askellusta jatkettu ahkerasti. Otettu useampiakin peräjälkeen. Kovin tuntuu Pinjakin olevan innoissaan uudesta taidostaan. Ihme kyllä askeleet sujuivat ulkonakin kengät jalassa.

1753183.jpg

Uusi kokemus oli Pinjalle myös se, kun perjantaina kävimme kylässä Luvialla Isomummun mökillä. Pinja sitten kävi meressä "uimassa" Mummun kanssa sillä välin, kun minä pesin mattoja. Mummu oli ihan ihmeissään, kun neiti ei lainkaan kavahtanut merivettä, sinne vaan ja syvemmälle koko ajan... Ukki otti Reinon kameralla kuvia. Laitan kuvaa, kun saan niitä Reinolta.

Muutenkin vesileikit ovat Pinjan lempipuuhaa. Ulkosalta etsitään aina kovasti vettä, ei siis ole sateinen kesä Pinjan mieltä pahoittanut. Hellesäät olisivat vain siitä hauskoja, että saataisiin pinjalle allas tuohon pihaan, missä sitten voisi loiskutella ja konttia.

1753184.jpg