Heti ensimmäiseksi kerron, että Pinja kävelee jo kovasti. Välillä tuntuu, että kävelee mieluummin kuin konttaa ja ilmeestä näkee, että neiti on iloinen uudesta taidostaan. Kynnyksienkin yli Pinja menee ihan itsekseen.

Sitten hiema viimeaikojen tapahtumia. Edellisviikonloppuna meillä oli vieraina Sanna, Jaakko ja Tuomas. Pinja tykkäsi Tuomaksesta kovin. Lauantaina olimme kirjurinluodossa ja kaupunkijuna-ajelulla. Sunnuntaina Mummin ja Pappan savusaunassa Nakkilassa.

1814543.jpg

Tuomas ja Pinja leikkivät kovasti yhdessä.

1814578.jpg

Kirvatsissa keinumassa.

1814589.jpg

Pinja nautiskelemassa Porin nähtävyyksistä kaupunkijunassa.

Tiistaina meille tuli Rauman kummit Mika ja Noora poikiensa Viktorin ja Samin kanssa kylään. Sami jaksoi ihanasti leikkiä Pinjan kanssa. Ja Pinja tykkäsi kovasti.

1814628.jpg

Pinja ja Sami hiekkalaatikolla (HUOM! Meidän uusi hieno Tompan tekemä hiekkalaatikko)

Torstaina olimme sitten Koivuniemen herrassa. Seurana meillä oli Pinjan serkku Veera, sekä minun pikkuserkkuni Aino-Maija ja Toan. Mukana myös Katri, Pirjo-Riitta ja Raili. Pinja tykkäsi eläimistä paljon. Päivä oli rankka mutta ihana. Ihan itsekin muutuin lapseksi jälleen. Lehmääkin lypsin... Sinne ensikesänä useampaankin kertaan! Ja Marika kummitäti mukaan, kun on kerran lehmän lypsämisestä aina haaveillut.

1814650.jpg

Vuohia

1814657.jpg

Ih-hah-haa...

Pitää vielä laittaa pari kuvaa, joista näkee, kuka meidän perheessä määrää:

1814669.jpg

Rinsessa valtaistuimellaan valtikka kädessään.

1814672.jpg

Äiteen oli pakko antaa tilaa...