Elokuu vierähti kuin siivillä. Tomppa vietti Kelan isäkuukautta ja minä kesälomaa. Ihanaa oli olla koko perhe lomalla. Nyt onkin Tompalla jo yksi sykli töitä takana ja minulla enää ensi viikko lomaa jäljellä. Olo on kuin yläasteella kesäloman jälkeen kouluun palattaessa; innoissaan, jännittynyt ja kauhistunut siitä, että nytkö se jo loppui.

Isäkuukauden aikana Tomppa tosiaan vietti paljon aikaa Pinjan kanssa. Heille tuli koko lailla omia touhuja, kuten streoiden soittoa, Veli Puolikuu viedoitten katselua, palikoiden kasailua ja kirjojen lukua. Kulisittepa vain, kun Tomppa lukee Pinjalle My Little Pony kirjaa "Marsipaanin syntymäpäivä". Pinja on muutenkin viimeisen kuukauden aikana innostunut ihan erilailla kirjojen lukemisesta. Se on nykyään muutakin kuin sivujen kääntelyä. Kiva juttu, kun minä tykkään lukea...

1901740.jpg

Tyypillinen isän ja tyttären lukuhetki

Ja autoilustahan se Pinja on aina pitänyt. Nyt on keksitty uusi leikki, kuskiksi pitäisi aina päästä.

1901741.jpg

Kuka uskaltaa kyytiin...

Turussakin Johannan luona ajelin Pinjan kanssa kahden. Matkat meni mukavasti. Ikeassakin käytin pikainen melkein kolmen tunnin ostosreissu, josta Pinja kyllä osan aikaa nukkui. Kävimme myös ravintolassa syömässä. Pinjan eka ravintolakäynti. Pinja söi nakkeja ja muussia. Ei kauheasti maistunut, kun oltiin syöty jo pari askillista rusinoita ruokaa odotellessa, mutta plussana mainittakoon se, että koko ravintolassa olo ajan Pinja käyttäytyi mallikelpoisesti.

Ja nyt viimepäivinä on Pinjalla ollut hieman huonompi säkä. Tiistaina Pinja kompastui ja löi päänsä kaapissa oleviin cd telineisiin. Siitä tuli rajun näköinen raapale. Onneksi ei syvempi ja onneksi ei silmäänsä lyönyt. Sitten keskiviikkona neidille iskikin tähän astisesta pahin flunssa. Edelleenkin lämpöä on, nenä on aivan tukossa, henki rohisee ja yskittää. Kuitenkin Pinja jaksaa edelleen touhuta ja olla hyväntuulinen, joten lääkäreitä emme vielä ole vaivanneet.

1901754.jpg

Raju raapale

 

PS. Nyt on sitten yli vuosi jo kirjoitettu tätä blogia (4.9.2007 ensimmäinen kirjoitus). Ihan vinkkinä, oli aika hauska katsoa noita ensimmäisten kirjoitusten kuvia...