Viime viikot ovat kuluneet mukavasti. Joskus ovat työpäivät rankkoja, joskus ilat tuntuvat voimaa vieviltä. Keskimääräiseti kaikki kuitenkin on kivaa ja hienosti on mennyt. Edelleenkin kiitän Mummua ja Ukkia sekä etenkin Tomppaa arjen mukavasta sujumisesta. Hauska on ollut huomata, että kaikilla mainitsemillani kolmella henkilöllä on ihan omat "juttunsa" Pinjan kanssa. Ja Pinja on ollut tyytyväinen tyttö.

Kerronpa nyt kuvin ja sanoin lyhyesti, mitä meillä on viimeaikoina on tapahtunut.

Pinja pääsi kokeilemaan koirien lenkittämistä, ihan tässä porttien sisäpuolella. Se vaan on niin kivaa, että nauraen neiti juoksee hihna kädessä koirien perässä, mutta huutaen ja raivoten tulee sisälle, kun jossain vaiheessa pitää vaan kertakaikkiaan lopettaa.

2017252.jpg

Seuraava kuva kuuluukin sitten sarjaamme, mitä Pinjan tukasta saa aikaiseksi... Noh, muhkean ponnarin tietty!

2017254.jpg

Mitähän se Pinja ja Ukki täällä mahtavat touhuta, kun olemme töissä? No näköjään pelailevat tietokoneella:

2017319.jpg

Tompasta taas on tullut erittäin etevä Pinjan nukuttaja. Eräänä päivänä neiti oli nukahtanut kesken ulkovaatteiden pukemisen. Simahdus oli tullut ennen kuin päälihaalari oli päällä. Tomppa vaan kyseli, että arvaappa kuinka oli mielenkiintoista laittaa päälihaalari nukkuvan lapsen päälle, kun koiria kuitenkin piti lähteä lenkittämään. Nykyään usein iltaisin Tomppa nukuttaa Pinjan ja minä saan vaan olla...

2017281.jpg

Perjantaina meillä oli kylässä Katri, Maija, Toan ja Pirjo-Riitta. Pinja tykästyi heti Toaniin ja koko heidän vierailun ajan kulki Toanin kintereillä. Minä kehuskelin Toania, että siinäpä meillä tulevaisuudessa hyvä lapsenvahti!

2017310.jpg

Sunnuntaina menimme katsomaan millaista menoa on Lasten Liikuntaseikkailussa Karhuhallissa. Kaikenlaista aktiviiteettia oli tarjolla. Suurinpaan osaan Pinja oli vielä liian pieni, mutta pallot ja trampoliinit kiinnostivat kovin. Ja niitä yli 500 muuta lasta, jotka olivat paikalla oli haska katsella.

2017294.jpg