Tänään oli Pinjan päivä. Kiitos kaikille Pinjaa muistaneille!

1966345.jpg

Meidän nörtti...

Minä olen nyt sitten kolmatta viikkoa töissä. Ihan mukavasti on mennyt. Pitää myöntää, että helpompaa on ollut kuin kuvittelin. Ensimmäinen viikko meni paremmin kuin toinen. Viime viikolla Pinja oli iltaisin varsinainen kitinä ja roikko. No ymmärtäähän sen. Tänään on ollut taas todella hyvä ilta. On tainnut olla kivaa Mummun ja Ukin kanssa. Mummu ja Ukki ovat ollet ihan uskomattoman ihania hoitajia, kiitos siitä. Tomppa on myöskin pärjännyt hienosti Pinjan kanssa päiviä ja isän ja tyttären suhde on syventynyt entisestään. Minusta on ihan hauska olla töissä. Jaksaa paremmin nauttia kaikesta mitä kotona on, kun on välillä hieman poissa (katsotaanpa mitä mieltä parin kuukauden päästä olen). Olen huommannut, että leikin ja telmin enemmän Pinjan kanssa ja huomaan taas paremmin mitä kaikkea hauskaa tyttö touhuaa. Mikä parasta työpäivien aikana en ole ollenkaan huolissani siitä miten kotona menee. Luotan Tomppaan sekä Mummuun ja Ukkiin täydellisesti ja tiedän, etteivät he epäile ongelmatilanteissa soittaa. Ihanteellinen tapa aloittaa töissä käynti.

Saatiin sitten viikonloppuna viimein koko kesän projekti, pihakeinu, valmiiksi ja siitähän Pinja tykkäsi. Tässä kuva testikiikkumisesta:

1966354.jpg

Pinja oli laittanut myös Mummun kenumaan:

1966364.jpg

Pinja oli sen verran väsynyt iltasella, että naureskelin sille: "Onkos sulla ollut kova työ tänään Mummun ja Ukin viihdyttämisessä?" Ei vaan, Pinja oli nukkunut aika lyhyesti päiväunia, mikä varmaan oli loistavien viimeyön unien ansiota, nukkui koko yön (nukahti noin 21, heräsi aamulla 7). Iltalenkin jälkeen päästin Pinjan vielä hieman töpöttelemään pihalla. Pinja halusi leikkiä harjalla. Oli vissiin katsellut päivällä Mummun tai Ukin harjaamista (kiitos siitäkin), koska pihasta oli siivottu suuri määrä lehtiä. Harja ei sitten totetellut Pinjaa ja loppujen lopuksi päätin viedä harjalle kiukuttelevan Pinjan sisälle. Siitähän vasta soppa syntyikin. Pinja makasi seuraavan 10 min eteisen lattialla ja huusi ja kiemurteli, siis kiukutteli... Väsynyt... Ja pitää varmaan hommata Pinjalle lasten pihaharja tai harava, ettei tarvitse liian isoilla työvälineillä yrittää hommia paiskoa.

Tässä kiukkupussi:

1966375.jpg

Sitten vähän vielä kuvia...

Pinja on oppinut uuden hyödyllisen taidon:

1966385.jpg

Tässä vähän näyttöä mitä tytön tukasta saa aikaiseksi. Eräänä aamuna taiteilin Pinjalle jatkopalmikkoa:

1966391.jpg