Maanantaina koitti Mummun suuri päivä. Pinja sanoin viimein "Mummu". Ja sitähän nyt hoetaan...

Itse asiassa aloin blogia kirjoittelemaan, kun kummitäti Marika huomautti, että hiljenneet on sivustot. Mitä vielä on täällä ollut yli kuukaudenkin katkoja.

Tässä olisi kohtuu tuore "normaalikuva" (eli vain istuskelemassa) Pinjasta näin alkuunsa:

2076178.jpg

Niin se tyttö kasvaa.

Pinja on viimeisen kuukauden aikana reipastunut kovasti. Innostunut kävelemisestä ja juoksemisesta ihan uudella tavalla. Nyt kävellään kadulla, kaupassa, kauppojen parkkipaikoilla, ym. Kun ennen neiti aina halusi näissä "pelottavissa" tilanteissa syliin. Myöskin vierastaminen on vähentynyt ja muutenkin Pinja on reipastunut kovasti. Mistä sitten lie johtuu.

Itse olen ollut pienestä pitäen kova ruisleivän ystävä ja vaikka Pinja on vaikuttanut vaaleista leivistä enemmän pitävältä on ruisleipäkin alkanut maistumaan.

2076192.jpg

Jo hyvinkin pienenä vauvana Pinjalle muodostui "lempibiisi" eräästä kovalevyltä löytyneestä tiedostostamme. Ja se toimii edelleen, kun samaisen biisin laittaa soimaan alkaa Pinja jammailemaan ja sen voisi katsoa uudestaa ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... kunnes äiti tai isä kyllästyy. Seuraava kuva on samalla arvoitus, mikä yhtye? Vinkki... kuvan kaverin bändin jäsenellä on kuuluisan pitkä kieli!

2076200.jpg

.

.

.

Noh, se on tietty Kiss ja Heavens on Fire! (ja se pitkä kieli kuuluu tietysti Gene Simmonsille)