Lomalla voi löhöillä!

Monenmoista on taas tapahtunut  ja monta uutta asiaa opittu. Toukokuussa Pinja oppi polkemaan pyörällä. Tai siis polkaisemaan ja joskus menee kaksikin kierrosta, mutta taito sekin ja siitä se lähtee.

Kesäkuun 12 jälkeen Pinja selosti, että hän on "Pinna Koo, ikkä on ikkä Koo ja äiti on äiti Koo." Hyvin tyttö oli asian oivaltanut vai liekö kyseessä vahinko.

 

Pinjahan itse toimi morsiustyttönä, serkkupoika Kalle käsipuolessaan. Hienosti he hoisivat homman ja juhlissakin oli kovin hauskaa. Nyt Pinja kuulemma tykkää Kallesta.

Kesäkuun 21 Pinja täytti 3 vuotta. Juurikaan emme juhlineet tuolloin, kun painoi vielä häähumu kantapäissä. Juhlittiin juhannusta välissä ja sitten vasta aloitettiin Pinjan juhlien suunnittelu. Juhannusta vietettiin rauhallisesti kotosalla altaassa polskutellen ja pihalla touhuten.

Juhannuskokkoa lähdettiin katsomaan Naparantaan, kun iskä joutui joka tapauksessa paikanpäälle VPK:n päivystäjänä toimiessaan. Kokko oli Pinjasta pelottava ja mennessämme palomies ikkää katsomaan Pinja sanoi "Ikkä, tuola on tulipalo. Mene heti sammuttamaan se!"

 

Kokkoa, palomies ikkää ja paloautoa hetken ihailtuamme, nautimme vielä kauniista juhannusaaton illasta leikkipuistossa. Ilta oli upea, aurinko paistoi vielä kymmeneltäkin täydeltä terältä.

Heinäkuun ensimmäisenä lauantaina juhlimme sitten Pinjan 3 vuotissynttäreitä. Sää suosi ja mukavaa oli. Syötiin, polskuteltiin, leikittiin ja keinuttiin. Kiitokset kaikille vieraille. Kaikki kynttilänsäkin Pinja osasi puhaltaa.

 

 

 

 

Juhlissa mukana olivat myös kaksi tulevaa serkkua. Kolmen päivän ero lasketuissa ajoissa...

Tänään oltiin Pomarkun Uudessakylässä uimassa ja saunomassa. Pinja yllätti meidät, kun uiskenteli uimasiipiensä kanssa. Ei tarvinnut jalkojen ylettää pohjaan ja tyttö vain polskutteli menemään. Kesän aikana on nyt käynyt kerran meressä ja kerran maikkalassa, ettei liikaa ole kuitenkaan harjoitusta saanut. Taitaa äiti Koo saada tänä kesä istuskella vielä usein rannoilla ja altaan reunoilla...